Heliumballonnen

Heliumballonnen van verhuurservicedrenthe

Heliumballonnen in Drenthe, Groningen, of Friesland, daarvoor kunt u aankloppen bij verhuurservicedrenthe.. Wij  zitten in Hijken ( DR ) maar leveren ook in Groningen, en Friesland en ook daarbuiten .   U bent op zoek naar ballonnen? Onze ballonnen zijn een garantie voor succes. U kunt de Ballonnen laten vullen door ons of je kunt ze zelf vullen dan krijg je een helium tank mee en geven wij uitleg hoe u dat het beste kunt doen .

Wij willen een zo compleet mogelijk aanbod creëren voor onze klanten. Met onze ballonnen met helium voor feesten in Drenthe, Groningen,en Friesland bent u bij ons aan het goede adres ,Wij doen er alles aan om onze reputatie steeds weer waar te maken.

Heliumballonnen

U kunt bij ons alle soorten en kleuren Ballonnen bestellen. Wij doen alles in goed overleg met de klant, Die staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u wenst.
Wilt u meer weten over heliumballonnen voor feesten in Drenthe ,Groningen, of Friesland, of wilt u meer informatie of een offerte laten maken ? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

- ballonnen gevuld met helium is er een houdbaarheid / kwaliteit van 10-15 uur. Dit omdat heliumgas afbreekt als natuurlijk product. heeft niets met de kwaliteit ballonnen te maken.
door dit te verlengen met minimaal 2 dagen, gebruiken wij Hi-Float in de ballonnen.

     Mob : 062049799  of   0593-565892

wilt u meer informatie over onze bruidsduiven of andere FEEST producten?

Klik hier