Ballonbogen en Decoraties

ook voor het aankleden van Bruiloften, jubilea ,verjaardagen of voor een Bedrijfsopening  moet u bij ons zijn ,  wij kunnen dan alles aankleden zoals u dat wenst  zoals een mooie Ballonboog of Ballonpilaren  of andere Ballondecoraties om alles er mooi uit te laten zien,  u bepaald zelf de kleuren van de ballonnen wij doen alles in overleg met u als klant.

    Ballonnenbogen en decoraties worden vaak gebruikt bijvoorbeeld bij verjaardagen,                een huwelijk of opening van een winkel of bedrijfspand ,  zowel binnen als buiten,                            Dus ze zijn  inzetbaar voor bijna elk feest of evenement!

    omgevingsomstandigheden zoals warmte/zonlicht/luchtstroming/airconditioning hebben      invloed op de levensduur van de ballonnen.
    ballonnen gevuld met lucht is er een houdbaarheid / kwaliteit van meerdere dagen. bij            binnengebruik is de houdbaarheid langer dan buiten.
    ballonnen gevuld met helium is er een houdbaarheid / kwaliteit van 10-15 uur. Dit omdat        heliumgas afbreekt als natuurlijk product. heeft niets met de kwaliteit ballonnen te maken.
    door dit te verlengen met minimaal 2 dagen, gebruiken wij Hi-Float in de ballonnen.

          wilt u een offerte laten maken of wilt u meer informatie   bel dan direct,

                Wij staan u graag te woord.

                     Mob : 0620497999  of  0593-565892

wilt u meer informatie over onze bruidsduiven of andere FEEST producten?

Klik hier